Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
26. května 2021 10:54
Čas čtení 0:45
Dominik Vetrák

Anya Taylor-Joy v novém hororu cestuje časem a stává se jinou ženou. Last Night in Soho bude děsivý film, který potrápí tvůj mozek

Anya Taylor-Joy v novém hororu cestuje časem a stává se jinou ženou. Last Night in Soho bude děsivý film, který potrápí tvůj mozek
Zdroj: Focus Features
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Film se premiéry v kinech dočká 22. října.

Last Night in Soho je dlouhodobě velmi očekávaný film od režiséra Edgara Wrighta (trilogie Cornetto, Baby Driver). Konečně k němu vyšel i trailer a s nadšením můžeme oznámit, že film vypadá velmi zajímavě. Půjde o psychologický horor odehrávající se v současném Londýně. Hlavní roli ztvárnila Eloise Thomasin McKenzie (židovská dívka z filmu JoJo Rabbit).

Doporučeno
Rychle a zběsile, Očista nebo The Suicide Squad aneb filmy, které v létě uvidíme v českých kinech Rychle a zběsile, Očista nebo The Suicide Squad aneb filmy, které v létě uvidíme v českých kinech 26. května 2021 15:30

Eloise se nějakým způsobem dokáže dostat zpět v čase, konkrétně do Londýna v 60. letech minulého století. Tam se z ní však stává zcela jiná žena (hraje ji Anya Taylor-Joy). Život v minulosti se jí zalíbí natolik, že začne ovlivňovat její vzhled i chování v současnosti. Nepotrvá dlouho, než se obě časové roviny začnou spojovat do jedné a Eloise hrozí velké nebezpečí. Více ti napoví skvělý trailer níže.

Zdá se, že nás čeká velmi zajímavý a propracovaný příběh, který by nám mohl zamotat hlavy. V první řadě však půjde o hororový thriller ve stylu, na jaký nejsme u tohoto režiséra zvyklí.

K dvěma výše zmíněným herečkám se připojil i Matt Smith (Crown). Edgar Wright kromě režie pracoval i na scénáři, který vytvořil společně s Krysty Wilson-Cairns (Penny Dreadful). Premiéra Last Night in Soho je naplánována na 22. říjen.

Domů
Sdílet
Diskuse