Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. května 2021 13:52
Čas čtení 0:45
Dominik Vetrák

Chris Pratt cestuje do budoucnosti a čelí invazi mimozemšťanů. The Tomorrow War bude jedním z největších blockbusterů roku

Chris Pratt cestuje do budoucnosti a čelí invazi mimozemšťanů. The Tomorrow War bude jedním z největších blockbusterů roku
Zdroj: Amazon Prime Video
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Amazon vydá film na své streamovací platformě už toto léto.

Amazon konečně naplno představuje akční sci-fi The Tomorrow War. Děj nám ukáže svět v roce 2021, do kterého se z ničeho nic přemístí lidé z roku 2051. Přišli se zprávou, že prohrávají boj s mimozemskou rasou, a pokud se jim nepodaří přivést lidi z minulosti, tento boj prohrají.

Postupně tak přenášejí stále více lidí, mezi nimiž je i postava Chrise Pratta. Jeho Dan Forester se spojí s geniální vědkyní (Yvonne Strahovski) a se svým odcizeným otcem (J. K. Simmons), aby společně s dalšími lidmi zachránili lidstvo.

Doporučeno
Rychle a zběsile, Očista nebo The Suicide Squad aneb filmy, které v létě uvidíme v českých kinech Rychle a zběsile, Očista nebo The Suicide Squad aneb filmy, které v létě uvidíme v českých kinech 26. května 2021 15:30

Forester je učitel, ale má za sebou vojenský výcvik, takže jeho schopnosti v boji proti mimozemšťanům naplno využijí. Lidé z budoucnosti však nepovolávají jen zkušené vojáky. Mezi vyvolenými na záchranu Země se často najdou i lidé, kteří zbraň v ruce ještě nedrželi. Snad nám film lépe vysvětlí, proč lidé z budoucnosti cestovali časem právě do roku 2021 a proč si na pomoc berou i amatéry.

Podle traileru můžeme usoudit, že půjde o zajímavou akční sci-fi záležitost, která stála nemalé peníze. Na obrazovce se budou pohybovat stovky mimozemšťanů a vybuchovat budou celá města. Premiéra The Tomorrow War je naplánována na 2. červenec. Režíroval Chris McKay (The LEGO Batman Movie).

Domů
Sdílet
Diskuse