Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. června 2021 14:44
Čas čtení 0:38
Dominik Vetrák

Trailer k psychohororu Demonic strčí do kapsy i Conjuring 3. Režisér filmu District 9 tě vyděsí novými příšerami

Trailer k psychohororu Demonic strčí do kapsy i Conjuring 3. Režisér filmu District 9 tě vyděsí novými příšerami
Zdroj: IFC Films
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Demonic se dostane do kin 20. srpna. Jeho debutový trailer tě přesvědčí o tom, že se na něj musíš podívat.

Demonic vypadá jako horor, který si užijí všichni – fanoušci takzvaných jump scares, kdy na tebe ze tmy vyskočí příšera, ale i fanoušci pořádně napínavé a nepříjemné hororové atmosféry, kdy tě strach a znepokojení provázejí na každém kroku. Jak můžeš vidět v traileru, dočkáme se v něm jak příšer, tak i psychovýjevů a různých mysteriózních prvků.
 
Děj zachycuje mladou ženu, která se přesune do virtuálního světa. Tam zřejmě udělá něco, čím vypustí démonické stvoření. Špatnou zprávou pro ni je, že vše, co se jí stane ve virtuálním světě, se odrazí i na jejím skutečném těle.
 
Kariéra Neila Blomkampa zažila strmý spád. Po geniálním filmu District 9 přišel o něco slabší snímek Elysium a nakonec i velmi špatné sci-fi Chappie. Následně natočil pár kvalitních kraťasů po tom, co mu studio Fox zrušilo připravovaný film ze světa Alien (Vetřelec), který měl znovu nastartovat jeho kariéru. Zdá se, že se mu to podaří až s hororem Demonic, po kterém by se měl vrhnout na pokračování filmu District 9.

Domů
Sdílet
Diskuse