Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
23. června 2021 16:36
Čas čtení 0:39
Daniel Mikolášik

Separ si nechal na temeno hlavy vytetovat obrovského brouka: „Myslel jsem, že nejvíc bolí žebra, ale mýlil jsem se“

Separ si nechal na temeno hlavy vytetovat obrovského brouka: „Myslel jsem, že nejvíc bolí žebra, ale mýlil jsem se“
Zdroj: Separ
HUDBA
Uložit Uložené

Tetování zobrazující posvátného egyptského brouka podle jeho slov ještě není dokončené.

O Separovi je známo, že si od začátku kariéry potrpí na kvalitním tetování. Za zmínku stojí například název jeho debutového sólového alba Buldozer, který si nechal vytetovat na klouby prstů, či mohutná a propracovaná helikoptéra na krku. Nechybí ani několik face tattoos, která postupně přibývají.

Tentokrát se ale na Instagramu pochlubil nejnovějším barevným dílem, které si nechal vytetovat přímo na temeno hlavy. Jde o obrovského posvátného brouka známého jako skarabeus, který byl ve starém Egyptě uctíván.

Člen rapové formace DMS si novou kérku nechal udělat u šikovného tatéra Špendla, který se orientuje právě na barevná tetování. „Ty barvy umí u nás naložit takto jen on,“ tvrdí Separ.

Doporučeno
Ivana tetuje Lil Wayna, Chrise Browna či Miu Khalifu: Často tetuji u nich doma a poslouchám jejich připravovaná alba (Rozhovor) Ivana tetuje Lil Wayna, Chrise Browna či Miu Khalifu: Často tetuji u nich doma a poslouchám jejich připravovaná alba (Rozhovor) 28. března 2021 14:30
Domů
Sdílet
Diskuse