Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. června 2021 11:55
Čas čtení 0:59
Vojtěch Vanda

Jak to bylo se smrtí mladého Roma v Teplicích, příběh o Patriku Schickovi a hádanka od Elona Muska (Freshnews)

Jak to bylo se smrtí mladého Roma v Teplicích, příběh o Patriku Schickovi a hádanka od Elona Muska (Freshnews)
Zdroj: Policie ČR
REFRESHER
Uložit Uložené

Freshnews jsou tu pro tebe i tento týden!

Týden se s týdnem sešel a my jsme pro tebe připravili další várku toho nejzajímavějšího, co se za poslední týden doma i ve světě událo. Nejnovějšími Freshnews tě provede náš moderátor Martin, který pro tebe má jak odlehčená témata, jež se momentálně k letnímu počasí náramně hodí, neopomenul však ani vážnější věci, o kterých je nutno mluvit.

Tématem týdne se stal policejní zákrok hlídky v Teplicích, během nějž jeden z jejích členů zaklekl mladého Roma. Muž, kterému policista klečel na krku, později zemřel. Zákrok, který byl zachycen na kameru přihlížejícího z okolních domů, nápadně připomínal zákrok, který provedli američtí policisté na Geroge Floyda. Floyd tehdy zemřel na následky brutálního policejního zákroku, česká policie nicméně odmítá, že by zasahující policista zadrženého zabil. V jeho prospěch má mluvit provedená pitva. Podrobnosti zjistíš ve videu.

Během týdne se také hrálo fotbalové Euro, během nějž Česká republika nalezla nového spolehlivého střelce. Je jím pětadvacetiletý útočník Bayeru Leverkusen Patrik Schick, jehož forma prakticky dostala české družstvo do osmifinále turnaje. Ve Freshnews si rozebereme profilový článek, který jsme o něm napsali. Dozvíš se například, proč jako malý na hřišti hrozně brečel, kdy si začal na hřišti opravdu věřit, nebo jaký plat pobíral v Itálii.

Doporučeno
Kanonýr Patrik Schick: Kudy vedla jeho cesta k vrcholovému fotbalu a které velkokluby se o něj aktuálně zajímají? Kanonýr Patrik Schick: Kudy vedla jeho cesta k vrcholovému fotbalu a které velkokluby se o něj aktuálně zajímají? 22. června 2021 10:36

Video ti však nabídne mnohem víc. Dozvíš se například o hádance, kterou Elon Musk pokládá uchazečům během přijímacích pohovorů, o technologické klíčence od Samsungu, se kterou už nic neztratíš nebo třeba o tom, jak probíhala letní anketa na šlapadlech, na kterou se k Vltavě vydala naše Kateř. Přejeme ti příjemnou zábavu.

Domů
Sdílet
Diskuse