Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. března 2015 21:53
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Bude česká hra Kingdom Come: Deliverance jedním z nejhezčích titulů vůbec?

TECH
Uložit Uložené

Vývojáři z českého studia Warhouse Studios v novém videu představili záběry lesa ze svého připravovaného RPG titulu Kingdom Come: Deliverance a ty jsou po vizuální stránce skutečně dechberoucí.

Historické RPG Kingdom Come: Deliverance je připravovaný titul z dílny českého studia Warhorse Studios a jeho tvůrci v novém videu poodhalili, jaké nádherně zpracované prostředí bude ve hře na hráče čekat. Ve videu je prezentována ranní procházka po lese, jehož vizuální stránka je skutečnou pastvou pro oči a díky libozvučnému zpěvu ptactva v korunách stromů také pro uši. Vývojáři se mohou pyšnit místy takřka fotorealistickými texturami, které v kombinaci s úchvatným osvětlením vytváří jedno z nejvěrohodnějších zpracování herního lesa, jaké jsme kdy mohli vidět (pakliže ne vůbec nejvěrohodnější). Kingdom Come: Deliverance bude mít otevřený svět a jeho děj bude zasazen zejména do zemí střední Evropy v době středověké. Jako plánovaný release se uvádí prosinec (december) 2015 a hra by měla být dostupná na PC, Mac, PlayStation 4 a Xbox One. 

Bude česká hra Kingdom Come: Deliverance jedním z nejhezčích titulů vůbec?
Zpět
Sdílet
Diskuse