Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. června 2021 18:52
Čas čtení 0:32
Dominik Vetrák

Idris Elba je divoký kovboj. The Harder They Fall je jako westernový tým Avengers plný špičkových afroamerických herců

Idris Elba je divoký kovboj. The Harder They Fall je jako westernový tým Avengers plný špičkových afroamerických herců
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Westernovka se na Netflix a do vybraných kin dostane na podzim.

Idris Elba je vůdcem černošského gangu na divokém západě. Film se jmenuje The Harder They Fall a na Netflixu a ve vybraných kinech bude mít premiéru na podzim. Děj se zaměří na kovboje jménem Nat Love (Jonathan Majors), který dá dohromady starou partu, aby se postavil svému dávnému nepříteli (Idris Elba).

Doporučeno
I já jsem v životě měla období, kdy jsem nepraktikovala sex. Takové věci může zažívat každý, říká režisérka AsexuaLOVE (Rozhovor) I já jsem v životě měla období, kdy jsem nepraktikovala sex. Takové věci může zažívat každý, říká režisérka AsexuaLOVE (Rozhovor) 20. června 2021 10:20

Ten však má svou vlastní skupinu zločinců, které hrají herci jako Lakeith Stanfield či Regina King. Ve snímku si zahrají i Delroy Lindo a Zazie Beetz. Ve všech případech jde o kvalitní herce, kterým se v posledních letech nesmírně dařilo.

Režíruje Jeymes Samuel, který dosud natočil jen kraťas pro Jay-Zho (Jay-Z tento film i produkuje) a průměrný westernový film They Die by Dawn. Trailer na tento počin se nám však docela líbí a čistě černošský herecký ansámbl působí v rámci westernového žánru opravdu svěže.

Domů
Sdílet
Diskuse