Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. července 2021 11:35
Čas čtení 0:42
Dominik Vetrák

Takto začínal mafián Tony Soprano. Trailer k novému filmu slibuje mafiánskou klasiku

Takto začínal mafián Tony Soprano. Trailer k novému filmu slibuje mafiánskou klasiku
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Na filmu The Many Saints of Newark pracují tvůrci úspěšného seriálu.

Sopranos je jedním z nejlepších, ne-li vůbec nejlepším seriálem všech dob. Mafiánská rodina a její problémy i nejkrásnější životní momenty absolutně ovládly americkou televizi v první dekádě tisíciletí a dodnes jsou zdrojem inspirace mnoha televizních tvůrců. I proto nás těší, že prequelový film k seriálu vytvořili tvůrci seriálu Alan Taylor (jako režisér) a David Chase (jako scenárista a tvůrce seriálu).

Doporučeno
5 nejlepších seriálů, které jsme viděli v první polovině roku 2021 5 nejlepších seriálů, které jsme viděli v první polovině roku 2021 30. června 2021 14:30

Many Saints of Newark se zabývá tím, co se odehrálo dlouhá léta před začátkem událostí seriálu Sopranos. Poznáme Anthonyho Soprana jako mladíka, který teprve začíná objevovat svět mafiánů. Uvidíme i velké množství dalších známých postav ze seriálu, které ztvární noví, mladší herci. 

Domů
Sdílet
Diskuse