Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. července 2021 18:29
Čas čtení 0:52
Adam Novosad

Jake Paul dostane nakládačku, slibuje bývalý bojovník UFC. Woodleymu pomáhá i Floyd Mayweather

Jake Paul dostane nakládačku, slibuje bývalý bojovník UFC. Woodleymu pomáhá i Floyd Mayweather
Zdroj: Getty Images/Al Bello
SPORT JAKE PAUL
Uložit Uložené

Bývalý bojovník UFC Tyrone Woodley má před srpnovým soubojem s Jakem Paulem ambiciózní cíle.

Youtuber Jake Paul se připravuje na svůj srpnový souboj, ve kterém se proti němu v boxerském ringu postaví Tyrone Woodley. Paulovi často kritici vyčítají, že si své soupeře vybírá ze sportovních důchodců, které může relativně snadno porazit, ale u Woodleyho by mohl narazit, uvádí DailyMail.

Doporučeno
Karlos Vémola se porve s Marpem! Boxerský zápas hvězd proběhne letos v O2 areně Karlos Vémola se porve s Marpem! Boxerský zápas hvězd proběhne letos v O2 areně 1. července 2021 22:58
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jake Paul (@jakepaul)

Na souboj, který se odehraje 28. srpna, se připravuje nejen sám – pomocnou ruku mu podal i Floyd Mayweather, když ho pozval do tréninkového kempu v Las Vegas.

Woodley byl před pár lety šampiónem UFC, ale následně utrpěl čtyři porážky v řadě a organizace ho poslala pryč. Momentálně chce světu dokázat, že když se mu do cesty postaví youtuber jako Jake Paul, neobejde se to bez knockoutu.

Doporučeno
Hvězda UFC Jiří Procházka: Jdeme si pro světové prvenství, odmítnout titulový boj kvůli jiné výzvě by bylo troufalé (Rozhovor) Hvězda UFC Jiří Procházka: Jdeme si pro světové prvenství, odmítnout titulový boj kvůli jiné výzvě by bylo troufalé (Rozhovor) 31. května 2021 9:30

V podcastu u Michaela Bispinga prohlásil, že Jake Paul od svých nejbližších kamarádů poslouchá, jak Woodleyho porazí, protože je už příliš starý, roky nevyhrál žádný zápas a on je naopak mladý a hladový po vítězstvích. „Nakonec ale dostane knockout,“ konstatoval Woodley.

„Stane se to, že ho zmlátím. Ale doufám, že to nebude až do takové míry, že se už nebude chtít poprat znovu, protože já chci ty peníze vydělat ještě jednou,“ nešetřil odvážnými vyjádřeními bývalý bojovník UFC. Prý až knockoutuje mladšího Paula, rád by se popral i s Loganem Paulem, který by si podle něj taky zasloužil nakládačku.

Domů
Sdílet
Diskuse