Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. července 2021 10:53
Čas čtení 0:36
Richard Bonde

Jeff Bezos po návratu na Zemi poděkoval zákazníkům Amazonu. Celé jste to zaplatili, řekl

Jeff Bezos po návratu na Zemi poděkoval zákazníkům Amazonu. Celé jste to zaplatili, řekl
Zdroj: Getty Images/David Ryder
TECH JEFF BEZOS
Uložit Uložené

Bývalý CEO společnosti Amazon Jeff Bezos byl v úterý na hranici vesmíru.

Nejbohatší člověk na světě, miliardář Jeff Bezos, v úterý absolvoval 10minutový let na hranici vesmíru. Po úspěšném přistání měl děkovnou řeč, během níž poděkoval těm, kteří mu s jeho výletem do vesmíru pomohli.

Bezos byl ve vesmíru spolu s dalšími třemi lidmi – se svým bratrem, 18letým Oliverem Daemen a 82letou Wally Funk. Jde o nejmladšího a nejstaršího člověka, kteří letěli ze Země do vesmíru.

Doporučeno
Aktualizováno: Nejbohatší člověk světa Jeff Bezos se úspěšně vrátil z vesmíru. Raketa právě přistála zpět na Zemi Aktualizováno: Nejbohatší člověk světa Jeff Bezos se úspěšně vrátil z vesmíru. Raketa právě přistála zpět na Zemi 20. července 2021 15:01

„Chtěl bych poděkovat lidem, kteří navrhli a postavili náš vesmírný prostředek, lidem, kteří nás na tento let připravili a kteří stroj ovládali, i lidem z úžasného malého města Van Horn, kteří nám dovolili být jeho součástí,“ řekl Bezos v kovbojském klobouku.

„A také bych chtěl poděkovat každému zaměstnanci i zákazníkovi Amazonu, protože, přátelé, vy jste to celé zaplatili,“ dodává se smíchem. „Děkuji vám z hloubi svého srdce. Moc si toho vážím.“

Domů
Sdílet
Diskuse