Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. července 2021 19:17
Čas čtení 0:37
Dominik Vetrák

Trailer na Malignant ukazuje skvěle vypadající a originální horor od režiséra filmů Conjuring, Insidious a Saw

Trailer na Malignant ukazuje skvěle vypadající a originální horor od režiséra filmů Conjuring, Insidious a Saw
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

James Wan se vrací zpět k hororovým kořenům.

Režisér James Wan je zárukou kvalitního hororového zážitku. Natočil první Saw, The Conjuring či Insidious a v hororech se cítí jako doma. Studio Warner Bros. nyní vydalo první trailer na jeho nejnovější hororový film Malignant. V něm poznáváme Madison (Annabelle Wallis). Ta zažívá nepříjemné noční můry.

Doporučeno
Recenze: Fear Street Recenze: Fear Street 19. července 2021 16:30

Rychle však zjišťuje, že nejde o sny, ale o realitu, kterou je schopná vnímat na dálku. Do toho se ještě připlete její imaginární přítel z dětství jménem Gabriel. V současnosti však je démonem, který bolestivě a nechutně zabije každého, kdo se proti němu postaví. Obě dějové linie budou spolu úzce souviset.

Režisér James Wan spolupracoval i na scénáři. Trailer na nás působí dobře, Gabriel vypadá jako další skvěle nadesignovaná hororová postava a některé scény v ukázce vypadají dobře natočené a sestříhané, k čemuž se přidávají i zajímavé efekty. Malignant tedy může dopadnout docela dobře. Dozvíme se to už 10. září, kdy se snímek dostane jak do kin, tak na HBO Max.

Domů
Sdílet
Diskuse