Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. července 2021 v 18:21
Čas čtení 1:01
Tereza Šnajdrová

VIDEO: Tragická smrt při bungee jumpingu. Dívka skočila, ale nebyla připoutaná

VIDEO: Tragická smrt při bungee jumpingu. Dívka skočila, ale nebyla připoutaná
Zdroj: Unsplash/Florin Bică/volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

Signál ke skoku byl určen pro přítele zesnulé.

V neděli při bungee jumpingu vyhasl život pětadvacetileté Kolumbijky, která si se svým přítelem chtěla užít adrenalinový zážitek. Když se připravovala na skok, zaslechla zvukový signál, který byl však určen pro jejího partnera, a bez jištění se vrhla ze 45 metrů vysokého viaduktu. Žena pád bohužel nepřežila, informuje deník El Tiempo.

Doporučeno
Žena se v Plzni svlékla do naha a agresivně útočila na policejní hlídku Žena se v Plzni svlékla do naha a agresivně útočila na policejní hlídku 22. července 2021 v 14:50

Yecenia Morales chtěla úspěšné dokončení právní školy oslavit ve velkém a s přítelem se proto vypravila do města Amagá, kde si spolu měli skočit bungee jumping. Z 45 metrů vysokého viaduktu měl nejprve skočit její partner a poté ona.

Provozovatel atrakce tak na skok připravil jejího přítele, a když se chystal upevnit na skákací lano i ji, Morales zaslechla zvukový signál a skočila. Dívka bohužel zapomněla, že její lana nejsou připevněná a bez jištění se vrhla do 45 metrů hluboké propasti. 

Doporučeno
Jak se zasadit o lepší stav naší planety? Stačí nemít děti, myslí si někteří z vás Jak se zasadit o lepší stav naší planety? Stačí nemít děti, myslí si někteří z vás 22. července 2021 v 10:30

Přišla na místo seskoku a zničehonic skočila. Její přítel mi řekl, že oba něco slyšeli. Nevíme jistě, jestli to byl příkaz ke skoku, jestli instruktoři použili to klíčové slovo. Slyšel to on i ona a ona skočila,“ řekl bratr zemřelé.

Za dívkou se do rokle ihned vydal její přítel, který se ji pokoušel resuscitovat, avšak marně. Záchranáři, kteří na místo dorazili jen o pár minut později, už bohužel museli konstatovat smrt. Vyšetřování nehody stále probíhá a jak se zdá, firma zprostředkovávající adrenalinové zážitky neměla patřičné oprávnění k provozování bungee jumpingu. 

Doporučeno
Babiš: Povinné očkování za této vlády určitě nebude Babiš: Povinné očkování za této vlády určitě nebude 22. července 2021 v 15:02
Domů
Sdílet
Diskuse