Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
7. srpna 2021 v 20:14
Čas čtení 0:58
Daniel Mikolášik

Ruský influencer přivázal přítelkyni na střechu svého Bentley a jezdil s ní po městě. Teď ho stíhá policie

Ruský influencer přivázal přítelkyni na střechu svého Bentley a jezdil s ní po městě. Teď ho stíhá policie
Zdroj: Unsplash/Cam Bowers/volně k užití (ilustrační obrázek)
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Úřady aktuální případ vyšetřují jako úmyslné ohrožení na zdraví.

Ruský influencer Sergej Kosenko přivázal svou přítelkyni Ilonu Drožovou na střechu vozidla Bentley a jezdil s ní po Moskvě. Nešlo o žádnou pomstu za podvádění, ale o bizarní video, které později publikoval na sociální síti.

Video s mladou ženou uvázanou lany a lepicí páskou, se kterou Kosenko na střeše auta uháněl ulicemi ruského hlavního města, se však dostalo i na moskevský státní dopravní inspektorát, informuje Business Insider. Úřady aktuálně případ vyšetřují jako úmyslné ohrožení na zdraví. Kromě toho zjistili, že na SPZ auta se váže 68 nezaplacených pokut.

Doporučeno
Zajímá tě, jak to funguje na swingers party? Majitel swingers vily a jeho partnerka nám zodpověděli vše, co tě zajímalo (Rozhovor) Zajímá tě, jak to funguje na swingers party? Majitel swingers vily a jeho partnerka nám zodpověděli vše, co tě zajímalo (Rozhovor) 3. srpna 2021 v 12:30
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Sergey Kosenko (@sergey_kosenko)

Kosenko je na internetu dobře známý svou extravagancí. Na Instagramu je díky své kontroverzní tvorbě a osobnosti úspěšný. Může se pochlubit více než 5,1 miliony sledovatelů. V lednu tohoto roku ho dokonce vykázali z Indonésie poté, co uspořádal party porušující v té době přísná opatření v souvislosti se šířením koronaviru.

Měsíc předtím ho kritizovali za to, že na sociální síť přidal video, na kterém on a jeho přítelkyně řídí motorku a skočí ní z mola přímo do Indického oceánu na ostrově Bali.

Video, ve kterém vozí svou spoutanou přítelkyni kolem moskevské moderní obchodní čtvrti Moskva-City, má na sociální síti už téměř 90 tisíc lajků a tisíce komentářů. Kolemjdoucí se jen nechápavě dívají na ženu přilepenou na střeše luxusního auta a kroutí hlavami. Drožová byla navíc jednou rukou pouty připoutaná k řidičově levé ruce.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Sergey Kosenko (@sergey_kosenko)

Domů
Sdílet
Diskuse