Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. srpna 2021 13:04
Čas čtení 0:44
Tereza Šnajdrová

Zdravotní sestra v Německu podala 8 600 lidem místo vakcíny fyziologický roztok. Sdílela antivakcinační názory

Zdravotní sestra v Německu podala 8 600 lidem místo vakcíny fyziologický roztok. Sdílela antivakcinační názory
Zdroj: TASR/Henrich Mišovič
NEWS OČKOVÁNÍ PROTI KORONAVIRU
Uložit Uložené

Sestru Červeného kříže odhalily antivakcinační názory, které sdílela na sociálních sítích.

Německá zdravotní sestra, která pracovala pro Červený kříž ve Frísku, začátkem jara pravděpodobně podala až 8 600 starším pacientům místo očkování proti koronaviru fyziologický roztok. Policie na podvod přišla poté, co začala prošetřovat její chování na sociálních sítích, kde se proti vakcinaci vyjadřovala velmi odmítavě, informuje Daily Mail.

Doporučeno
Nehoda v Mezilesí: Osmnáctiletý cyklista spadl pod žací stroj, který ho na místě usmrtil Nehoda v Mezilesí: Osmnáctiletý cyklista spadl pod žací stroj, který ho na místě usmrtil 11. srpna 2021 12:09

Zdravotní sestra nesouhlasila s vakcinací proti koronaviru a proočkovanost obyvatelstva se tak rozhodla vzít do vlastních rukou. Na jaře tohoto roku proto až 8 600 pacientům místo očkovací látky podala fyziologický roztok, který je pro lidské tělo sice neškodný, avšak ohrožená skupina obyvatel tak byla vystavena možnosti nákazy koronavirem.

Domů
Sdílet
Diskuse