Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. srpna 2021 12:09
Čas čtení 0:40
Tereza Šnajdrová

Nehoda v Mezilesí: Osmnáctiletý cyklista spadl pod žací stroj, který ho na místě usmrtil

Nehoda v Mezilesí: Osmnáctiletý cyklista spadl pod žací stroj, který ho na místě usmrtil
Zdroj: Policie ČR
NEWS POLICIE ČR
Uložit Uložené

K tragické nehodě došlo v pondělí večer v Mezilesí na Náchodsku.

Záchranáři z Náchodska vyjížděli v pondělí podvečer k tragické nehodě mladého cyklisty. Ten se podle policistů rozhodl na své vyjížďce předjet žací stroj, bohužel však nezvládl řízení a skončil přímo pod jeho koly. Osmnáctiletý mladík byl na místě mrtvý, informuje Policie ČR.

Doporučeno
Babiš údajně hledá kompro na lídra Starostů. „Najděte něco na Rakušana,“ měl zadat svým lidem Babiš údajně hledá kompro na lídra Starostů. „Najděte něco na Rakušana,“ měl zadat svým lidem 11. srpna 2021 11:11

Dle dosud zjištěných skutečností k dopravní nehodě mělo dojít, když cyklista jedoucí od centra Mezilesí na Sněžné se nechoval ohleduplně a ukázněně a ve snaze se vyhnout protijedoucímu samochodnému žacímu stroji značky Krone najel mimo pravou část pozemní komunikace na posekaný travnatý pás a tam pokračoval v jízdě a to i přes ústní upozornění o rozměrech předmětného stroje řidičem doprovodného vozidla,“ řekla policejní mluvčí Šárka Pižlová.

Domů
Sdílet
Diskuse