Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. září 2021 18:22
Čas čtení 0:52
Tereza Šnajdrová

VIDEO: Polská MMA bojovnice vytáhla na soupeřku vibrátor. Popichování skončilo fackami, pěstmi i kopanci

VIDEO: Polská MMA bojovnice vytáhla na soupeřku vibrátor. Popichování skončilo fackami, pěstmi i kopanci
Zdroj: Wikimedia Commons/BOKSWPOLSCE TV/volně k užití
NEWS BOJOVÉ SPORTY
Uložit Uložené

K divoké šarvátce došlo mezi Ewou Brodnickou a Lil Masti.

O nečekanou podívanou se na MMA akci v Polsku postarala známá provokatérka Ewa Brodnicka, která se ještě před zápasem snažila vyprovokovat svoji soupeřku Lil Masti. Během představování účastnic na ni vytáhla vibrátor, který jí strčila do obličeje, a celá šarvátka skončila fackami, pěstmi i kopanci. V kleci to pak Lil Masti kontroverzní bojovnici spočítala i s úroky.

Doporučeno
Texas schválil téměř úplný zákaz potratů. To rozčílilo tiktokery, kteří proti omezování lidských práv bojují memy se Shrekem Texas schválil téměř úplný zákaz potratů. To rozčílilo tiktokery, kteří proti omezování lidských práv bojují memy se Shrekem 2. září 2021 17:10

Brodnicka na pódiu za zády schovávala tašku s neznámým obsahem a ve chvíli, kdy se šla podívat Lil Masti do tváře, z ní vytáhla vibrátor, který soupeřce strčila do obličeje. Ta si útok nenechala líbit a na Polku ihned zaútočila několika kopanci a své k tomu pak i řekla do mikrofonu. Pořadatelům se naštěstí velmi rychle podařilo obě bojovnice zklidnit a účty si mohly srovnat v kleci.

Domů
Sdílet
Diskuse