Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. září 2021 19:44
Čas čtení 1:38
Tereza Šnajdrová

Měsíc bez příplatku: Kavárny ti v září zdarma nabídnou rostlinné mléko místo kravského

Měsíc bez příplatku: Kavárny ti v září zdarma nabídnou rostlinné mléko místo kravského
Zdroj: Unsplash/Nathan Dumlao/volně k užití
NEWS VEGETARIÁNSTVÍ
Uložit Uložené

Do akce se přihlásilo více než 60 kaváren z celé republiky.

Proti klimatické krizi lze bojovat různými způsoby a své o tom ví projekt Rostlinně, který ve spolupráci s gastro distributorem Green Heads zahajuje již druhý Měsíc bez příplatku. Co to znamená? Kavárny, které se do projektu přihlásí, ti během měsíce září do kávy nabídnou rostlinné alternativy kravského mléka zcela zdarma. Vyzkoušej to i ty a přesvědč se, že i káva se sójovým mlékem chutná skvěle.

Doporučeno
Jak se zasadit o lepší stav naší planety? Stačí nemít děti, myslí si někteří z vás Jak se zasadit o lepší stav naší planety? Stačí nemít děti, myslí si někteří z vás 22. července 2021 10:30

Rostlinně se rozhodlo navázat na úspěch z března tohoto roku, kdy po celé české republice proběhl první Měsíc bez příplatku. Rostlinné mléko se sice zařadilo do běžné nabídky většiny kaváren, ale standardem bývá, že za tuto šetrnější variantu musíš zaplatit mnohdy i o 20 korun více. Proto si mnozí do své kávy raději dají kravské mléko a tomu rostlinnému ani nedají šanci, což je však podle Rostlinně chyba.

Domů
Sdílet
Diskuse