Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. září 2021 7:30
Čas čtení 3:07
Adrián Lukáč

Gas Station Simulator: skvělá hra, která dobývá Steam, nabízí prolog zdarma. Vrať opuštěnou pumpu zpět na vrchol

Gas Station Simulator: skvělá hra, která dobývá Steam, nabízí prolog zdarma. Vrať opuštěnou pumpu zpět na vrchol
Zdroj: DRAGO entertainment / Movie Games S.A.
TECH
Uložit Uložené

Netradiční simulátor se skvělou atmosférou, u kterého utíkají hodiny jako minuty.

S různými simulátory se v posledních letech roztrhl pytel a jsou stále populárnější. Od American Truck Simulator přes velmi populární Farming Simulator až po loňský Powerwash Simulator. Za jejich popularitu mohou do značné míry streameři, kteří si je oblíbili a hrají je na platformě Twitch stále častěji. Tentokrát ale herní společnost Drago Entertainment přišla s něčím zcela novým — se simulátorem čerpací stanice. Tedy spíše její postupné renovace a navrácení zašlé slávy.

Na první poslech to může znít jako zvláštní nápad na hru, kterou se chtějí vývojáři pouze svézt na úspěšné vlně různorodých jednoduchých simulátorů. To však není případ Gas Station Simulatoru. Hra vyšla 15. září a od té doby zažívá obrovský hype v herní komunitě. Na Steamu se jí podařilo na chvíli obsadit i první místo v žebříčku aktuálně nejprodávanějších her (v době psaní článku jí patří 15. příčka). K nárůstu popularity hry určitě pomohl i prolog, který je na Steamu dostupný už pár měsíců a je dokonce zdarma. Takto si hráči mohou hru vyzkoušet ještě předtím, než se rozhodnou, zda se jim skutečně vyplatí za ni zaplatit plnou částku. To je rozhodně skvělý tah vydavatelství.

Gas Station Simulator
Zdroj: DRAGO entertainment/Movie Games S. A.

Výborná atmosféra a pěkná grafika

Úspěch Gas Station Simulatoru určitě není náhodný. Hráče pohltí od prvního momentu výbornou atmosférou divokého amerického západu a při hraní má hráč pocit, že mu čas plyne poněkud rychleji. Může za to povedený příběh, což je u tohoto typu her spíše výjimkou, a opravdu hodně hodně práce, kterou vyžaduje renovace pumpy.

Domů
Sdílet
Diskuse