Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. září 2021 18:15
Čas čtení 1:06
Dominik Vetrák

Daniel Craig: Proč by Bonda měla hrát žena? Vytvořte nové, ženské postavy, které budou stejně dobré jako James Bond

Daniel Craig: Proč by Bonda měla hrát žena? Vytvořte nové, ženské postavy, které budou stejně dobré jako James Bond
Zdroj: MGM
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nejnovější bondovku uvidíme už příští týden. A nezdá se, že tajným agentem se stane žena.

Poslední roky byly v Hollywoodu značně nakloněné ženským právům a poslechu toho, co chtějí říct. Tento trend však některé lidi znepokojil, přičemž se začali obávat, že ženy budou násilím dostávat dosud tradiční mužské role. Jednou z takových je i James Bond. Nicméně hlavní producentka už řekla, že nic takového nehrozí.

„Může být jakékoliv barvy, ale je to muž. Věřím tomu, že bychom pro ženy měli vytvářet nové postavy. Neláká mě pracovat s mužskou postavou a jednoduše do ní obsadit ženskou herečku. Myslím, že ženy jsou mnohem zajímavější,“ řekla pro Variety Barbara Broccoli.

Doporučeno
Recenze: 3. série Sex Education Recenze: 3. série Sex Education 20. září 2021 20:30

Stejný názor má i zatím poslední představitel Bonda Daniel Craig. Pro Radio Times řekl: „Odpověď na to je velmi jednoduchá. Měly by zkrátka existovat lepší role pro ženy a herce jiné barvy pleti než bílé. Proč by měla žena hrát Jamese Bonda, když by měla existovat role stejně dobrá jako Bond, akorát pro ženu?“

Domů
Sdílet
Diskuse