Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. října 2021 8:15
Čas čtení 1:52
Vojtěch Vanda

Právník Glena Kamary měl problém i s dětmi na stadionu Sparty. Pokračovaly v urážkách, je to hanebné, komentoval

Právník Glena Kamary měl problém i s dětmi na stadionu Sparty. Pokračovaly v urážkách, je to hanebné, komentoval
Zdroj: ČTK/Šimánek Vít
SPORT
Uložit Uložené

Právníkovi hráče Rangers FC se nelíbilo ani včerejší chování desítky tisíc dětí, které nahradily dospělé fanoušky na stadionu během zápasu skupiny Evropské ligy. Údajně pokračovaly v urážkách hráčů tmavé pleti.

Včerejší zápas Evropské ligy nedopadl pro Jezdce z Glasgow valně. Mimo to, že prohráli se Spartou 1:0, ještě dostal červenou kartu finský záložník Glen Kamara, jenž je pro český fotbal nechvalně proslulou osobou. Jeho konflikt s Ondřejem Kúdelou kvůli údajnému rasismu českého hráče stále rezonuje v hlavách fanoušků. 

Rangers však dorazili na Letnou, která je přivítala deseti tisíci dětmi, jež v ochozech stadionu nahradily dospělé fanoušky, kteří museli pykat za rasistické urážky jedinců na adresu monackého fotbalisty Auréliena Tchouaméniho z předešlého zápasu. Ani to však rasistické urážky podle Kamarova právníka, Aamera Anwara, nestačilo. Podle něj v nich pokračovaly i děti.

Domů
Sdílet
Diskuse