Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. října 2021 16:04
Čas čtení 0:42
Dominik Vetrák

Sleduj trailer na Uncharted. Tom Holland je lovec pokladů Nathan Drake

Sleduj trailer na Uncharted. Tom Holland je lovec pokladů Nathan Drake
Zdroj: Sony
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Uncharted se dostane exkluzivně do kin již 18. února.

Slavná videoherní série Uncharted se kromě PC a PS5 verze začátkem příštího roku dostane i do kin. Celovečerní adaptace je ve výrobě již několik let. Po dlouhých odkladech ji uvidíme 18. února 2022, a to exkluzivně v kinech. Hlavní roli lovce pokladů Nathana Drakea ztvární Tom Holland, přičemž jeho mentora Sullyho si zase zahraje Mark Wahlberg.

Doporučeno
RECENZE: Duna RECENZE: Duna 20. října 2021 13:30

Fanoušci herní série by zřejmě preferovali, kdyby film zachytil staršího Drakea, ale nejlepší bude, když nebudeme mít předsudky a snímku dáme šanci. Tvůrci se zřejmě odkloní od her a pokusí se vyprávět příběhy, které videohry neobsáhly. Záporáka ztvární Antonio Banderas. Jisté role získaly i krásky Sophia Ali a Tati Gabrielle. Režisérem je Ruben Fleischer, který už pro Sony natočil oba díly Zombielandu či Venoma.

Ve videoherní sérii objevuje Nathan Drake s přáteli bájné poklady a zaniklé civilizace. Jde o mix Tomb Raidera, Indiana Jonese a dalších dobrodružných snímků se sympatickými postavami, skvělou a megalomanskou akcí, fantasy složkami a charismatickým hlavním hrdinou. Nathan Drake je hrdina, který ti rychle přiroste k srdci. Zda tak působí i mladý Tom Holland, už necháme na tvém uvážení.

Domů
Sdílet
Diskuse