Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. října 2021 17:18
Čas čtení 0:50
Ondřej Jarůšek

V Praze došlo ke střelbě, dva lidé zemřeli

V Praze došlo ke střelbě, dva lidé zemřeli
Zdroj: Policie ČR
NEWS POLICIE ČR
Uložit Uložené

Podezřelý se po střelbě zabarikádoval v pokoji, policie jej pak po vstupu dovnitř našla mrtvého.

V pražských Strašnicích došlo v neděli odpoledne ke střelbě v jednom ze zdejších rodinných domů. Zemřeli dva lidé. Jedním z mrtvých je oběť střelce, později si život vzal i samotný útočník. Na místo dorazily zásahové jednotky i policejní vyjednavač.

Doporučeno
Při pádu lanovky na Ještědu zahynul strojvedoucí. Cestující z další kabinky dostali záchranáři do bezpečí Při pádu lanovky na Ještědu zahynul strojvedoucí. Cestující z další kabinky dostali záchranáři do bezpečí 31. října 2021 14:38

Policie České republiky uvedla, že dotyčný se po střelbě zabarikádoval v pokoji a odmítal vyjít ven. Vyjednavač se s ním proto pokoušel vyjednávat, jeho snažení však nemělo šťastný konec. 

„Zásahová jednotka provedla zákrok, po vstupu do místnosti byl muž podezřelý ze střelby nalezen mrtev. S největší pravděpodobností spáchal sebevraždu,“ informovala policie.

Co přesně se na místě stalo a co střelbě předcházelo, zatím není jasné. Podle policie však střelbu měly pravděpodobně vyvolat sousedské spory. Policie prozatím na místě činu nadále zůstává.

Domů
Sdílet
Diskuse