Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. listopadu 2021 19:56
Čas čtení 1:11
Vojtěch Vanda

Po přejmenování firmy Facebook na Meta zrušila sociální síť stránku stejnojmenné pražské neziskovky

Po přejmenování firmy Facebook na Meta zrušila sociální síť stránku stejnojmenné pražské neziskovky
Zdroj: Getty Images/Chip Somodevilla
NEWS FACEBOOK
Uložit Uložené

Pražská nezisková organizace Meta, o. p. s. přišla o svou stránku na Facebooku poté, co se technologický gigant přejmenoval. Bez ohlášení.

Se změnou názvu firmy přišla čistka na sociální síti. Gigant Facebook se přejmenoval na Meta, a zřejmě kvůli tomu přišla pražská nezisková organizace Meta, o. p. s. o stránku na sociální síti. Ředitelka organizace Zuzana Papáčková v rozhovoru pro iROZHLAS.cz popsala, jak k tomu došlo a o co vlastně organizace, která podporuje děti s odlišným mateřským jazykem a jejich učitele, přišla.

Doporučeno
Facebook se přejmenuje, bude se jmenovat Meta. Mark Zuckerberg chce vytvořit metaverzum Facebook se přejmenuje, bude se jmenovat Meta. Mark Zuckerberg chce vytvořit metaverzum 28. října 2021 21:10

Ředitelka organizace přišla na to, že o svou stránku přišli, v pondělí odpoledne. Prý kvůli porušení „zásady Facebooku pro stránky v otázce zneužívání identity a vydávání se za jednotlivce nebo podnik“.

Domů
Sdílet
Diskuse