Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. listopadu 2021 v 19:50
Čas čtení 0:48
Vojtěch Vanda

Policie pátrá po 16leté Tereze z Prahy. Rodina má strach o její život

Policie pátrá po 16leté Tereze z Prahy. Rodina má strach o její život
Zdroj: Policie ČR
ZAJÍMAVOSTI POLICIE ČR
Uložit Uložené

Tereza je pohřešovaná od 3. listopadu, kdy ji její matka naposledy viděla doma.

Pražští policisté vyhlásili pátrání po šestnáctileté Tereze, která se od 1. listopadu neukázala v místě bydliště na Praze 4. Její matka o ní nemá již více než týden žádné informace, jelikož s ní dcera nekomunikuje. Podle zjištění kriminalistů by se mohla nezletilá dívka pohybovat v okolí Prahy 4 nebo u metra Kačerov. Dívka není ozbrojená ani nebezpečná.

Doporučeno
Policie odvolala pátrání po chlapci z Berouna. V pořádku se vrátil domů (Aktualizováno) Policie odvolala pátrání po chlapci z Berouna. V pořádku se vrátil domů (Aktualizováno) 9. listopadu 2021 v 7:28

Již osmý den postrádá svou šestnáctiletou dceru Terezu Pechovou její matka. Podle jejího sdělení má o život a zdraví své dcery strach, jelikož ji naposledy viděla doma minulé pondělí. Policisté doplnili, že mladou dívku nikdy předtím v minulosti nehledali.

„Pohřešovaná má hubenou, 160 cm vysokou postavu, hnědé dlouhé vlasy do půli zad s pěšinkou uprostřed a hnědé oči. V době odchodu měla mít na sobě modrofialovou bundu, černé kalhoty s dírami, bílé tenisky a černou kabelku. Podle zjištění kriminalistů by se mohla pohybovat se svými vrstevníky v oblasti Prahy 4 nebo v okolí metra Kačerov,“ dodal k identifikaci dívky mluvčí policie Jan Rybanský.

V případě, že jsi na Terezu narazil a máš informaci, která by mohla vést k jejímu vypátrání, kontaktuj policii na čísle 158, která si s ní poradí. Důležité je, aby se nezletilá Tereza, kterou její maminka očekává, vrátila v pořádku domů.

Domů
Sdílet
Diskuse