Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. listopadu 2021 20:02
Čas čtení 0:54
Radim Šlechta

Daniel Křetínský koupil podíl ve West Hamu. Spartu by to nemělo ohrozit

Daniel Křetínský koupil podíl ve West Hamu. Spartu by to nemělo ohrozit
Zdroj: ČTK/Deml Ondřej
NEWS DANIEL KŘETÍNSKÝ
Uložit Uložené

Miliardář Daniel Křetínský se stal spolumajitelem anglického klubu West Ham United. Těší se na vzrušující budoucnost.

Český miliardář a majitel AC Sparta Praha Daniel Křetínský se stal spoluvlastníkem klubu West Ham United. Se společností 1890s holdings odkoupil 27 % akcií společnosti WH Holding. Britský tým má podle svých slov ze spolupráce radost. O události londýnský klub informoval na svých internetových stránkách. 

„Jsem rád, že se nám spolupráci podařilo dotáhnout do konce. Do fotbalu jsem nadšený a jsem rád, že můžu být součástí něčeho, co čeká zářivá budoucnost,“ uvedl Křetínský. On a jeho kolega Pavel Horský by také měli usednout v představenstvu klubu.

Doporučeno
Zběsilé KO za 34 sekund a naprostá nadvláda nového šampiona. OKTAGON MMA nabídl další velkolepý turnaj Zběsilé KO za 34 sekund a naprostá nadvláda nového šampiona. OKTAGON MMA nabídl další velkolepý turnaj 7. listopadu 2021 0:02

„Dohoda je dalším vylepšením kapitálové struktury klubu, což zpočátku umožní snížit jeho dlouhodobý dluh a rozvine schopnost nadále směřovat vytvořené finanční prostředky do  klíčových oblastí,“ píše na stránkách West Ham United.

Domů
Sdílet
Diskuse