Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. listopadu 2021 21:51
Čas čtení 1:03
Martin Mičuda

Vzniklo jedinečné Ferrari, vyroben byl jen jeden kus. Model byl postaven dle preferencí bohatého klienta

Vzniklo jedinečné Ferrari, vyroben byl jen jeden kus. Model byl postaven dle preferencí bohatého klienta
Zdroj: Ferrari
TECH AUTOMOBILOVÉ NOVINKY
Uložit Uložené

Dvanáctiválcový model stojí na základech již nevyráběného GTC4Lusso.

Individuální program Special Project od Ferrari zažívá v posledních letech velký rozkvět, neboť stále více automobilových nadšenců se chce odlišit nejen unikátní barvou či netradičně navrženým čalouněním.

Doporučeno
Nový Golf GTI Clubsport je jako stvořený na naše silnice. Ohromil nás živelností i dynamikou Nový Golf GTI Clubsport je jako stvořený na naše silnice. Ohromil nás živelností i dynamikou 26. října 2021 9:30

Právě pro tyto účely automobilka z Maranella nabízí pro bonitní klienty možnost postavit si de facto vlastní jedinečný model. Důkazem toho je i zbrusu nové Ferrari BR20, které je výsledkem preferencí jistého bohatého klienta.

Ten úzce spolupracoval se samotným výrobcem při návrhu a následném vývoji unikátního modelu, který stojí na základech dobře známého GTC4Lusso, tedy někdejšího FF.

Na první pohled by se mohlo zdát, že základním stavebním kamenem je F12 Berlinetta, opak však je pravdou. Jako hlavní vizuální předlohy posloužily ikonické modely Superamerica a 500 Superfast, což naznačuje zejména řešení střechy a zadní části, která opět nabyla konvenčnějšího tvaru – BR20 na rozdíl od původního GTC4Lusso již není čtyřmístné.

Ferrari, BR20,
Zdroj: Ferrari
Domů
Sdílet
Diskuse