Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. listopadu 2021 20:53
Čas čtení 0:48
Dominik Vetrák

Oscarový režisér Guillermo del Toro vniká do myslí plných démonů. Nightmare Alley má nabité herecké obsazení a napínavý trailer

Oscarový režisér Guillermo del Toro vniká do myslí plných démonů. Nightmare Alley má nabité herecké obsazení a napínavý trailer
Zdroj: Serchlight Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Sleduj nový trailer na Nightmare Alley od Guillerma del Tora

Searchlight Pictures zveřejnilo finální trailer na temné trilerové drama Nightmare Alley. Natočil jej režisér Guillermo del Toro, který nás naposledy poctil oscarovým The Shape of Water. Nightmare Alley nevypadá až tak zásadně a zajímavě, budeme však doufat, že nám toho prostě trailery moc neukazují a v kině budeme mlaskat blahem.

Doporučeno
RECENZE: King Richard RECENZE: King Richard 19. listopadu 2021 13:30

Žádné příšery, obludy a podobně. Nigthmare Alley bude spíše studií problematických lidí. Bude to temné, nepříjemné, hororové a těšit se můžeme i na nějakou tu akci. Jak totiž vidíme v traileru, filmu nebudou chybět krvavé scény. Del Toro chtěl natočit sociální studii a jít hlouběji do psychiky postav ve stylu žánru noir.

Domů
Sdílet
Diskuse