Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
29. listopadu 2021 16:34
Čas čtení 0:49
Ilona Hobzová

Miloš Zeman se opět objevil ve vitríně z plexiskla. Jednal s Ivanem Bartošem

Miloš Zeman se opět objevil ve vitríně z plexiskla. Jednal s Ivanem Bartošem
Zdroj: Jiří Ovčáček / Twitter
NEWS IVAN BARTOŠ MILOŠ ZEMAN
Uložit Uložené

Prezident se sešel s kandidátem na ministra pro místní rozvoj a digitalizaci.

Prezident Miloš Zeman se v pondělí v Lánech setkal s Ivanem Bartošem, předsedou České pirátské strany a kandidátem na post ministra pro místní rozvoj a digitalizaci. Vzhledem k tomu, že prezidentovi vyšel minulý týden pozitivní test na koronavirus, byl Miloš Zeman během jednání opět v plexisklové vitríně. O jednání informoval mluvčí Jiří Ovčáček na svém Twitteru.

Ivan Bartoše přijal Miloš Zeman v Lánech v pondělí odpoledne. Bartoš tak zahájil jednání s kandidáty na ministerské posty. Bartoš mu podle svých slov představil další pirátské kandidáty na ministry a cíle, se kterými jeho strana do nové vládní spolupráce vstupuje. 

Ivan Bartoš na svém Facebooku dále uvedl, že s prezidentem dále probíral aktuální covidovou situacipriority a vize pro Ministerstvo pro místní rozvoj, které v nově vznikající vládě povede. Za důležitá témata považuje pirátský lídr především dostupnost bydlení, transparentní veřejné zakázky, strategické plánování regionálního rozvoje nebo finanční úsporu v digitalizaci

Za přísných  hygienických opatření se konalo už nedělní jmenování Petra Fialy premiérem. Speciální stěna, za kterou se prezident během jmenovacího aktu nacházel, se stala terčem mnoha vtipů a koláží

Domů
Sdílet
Diskuse