Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. prosince 2021 7:19
Čas čtení 0:45
Dominik Vetrák

DiCaprio pomáhal režisérovi komedie Don't Look Up přepisovat scénu 15krát. Režisér slibuje, že při ní vybuchneme smíchy

DiCaprio pomáhal režisérovi komedie Don't Look Up přepisovat scénu 15krát. Režisér slibuje, že při ní vybuchneme smíchy
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY LEONARDO DICAPRIO
Uložit Uložené

Očekávaný film uvidíme už na Vánoce a podle všeho se při něm pořádně nasmějeme. O to se postará také herecký velikán Leonardo DiCaprio.

Komedie Don't Look Up s oscarovými ambicemi od Netflixu a režiséra Adama McKaye dorazí už 24. prosince. Po vynikajících ohlasech prvních šťastlivců, kteří snímek viděli, se na něj těšíme o to víc. Režisér McKay v rozhovoru pro Vanity Fair prozradil, že DiCaprio mu nesmírně pomáhal se scénářem. Nejenže byl vynikajícím hercem na place, ale ukázal se také jako významný pomocník při tvorbě scénáře.

Doporučeno
10 nejlepších korejských filmů a seriálů na Netflixu 10 nejlepších korejských filmů a seriálů na Netflixu 26. listopadu 2021 16:30

Když byl DiCaprio konečně spokojen s kvalitou scénáře, s čímž McKayovi pomáhal dlouhé měsíce, slíbil, že film natočí, ale chce do něj vložit scénu, ve které bude mít velkou řeč. Režisér se bál, že to nebude dobrý nápad, jelikož takové scény jsou velmi náročné.

DiCaprio však přišel s originálním a vtipným nápadem, kdy se jeho postava přestane ovládat během přímého přenosu v televizní stanici a popadne ji strašný amok. Má jít o nejvtipnější scénu celého filmu, no a byl to právě DiCaprio, kdo ji tak dokonale vyšperkoval.

DiCaprio a McKay scénu přepsali celkem 15krát. Několik scén ve filmu je improvizovaných a jisté části scénáře ovlivnili i další herci. Zdá se, že snímek byl skutečně společným projektem a my doufáme, že nás DiCaprio a spol. opět přesvědčí o svém talentu.

Domů
Sdílet
Diskuse