Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. prosince 2021 23:15
Čas čtení 0:29
Viktor Kniš

Rytmus, Ego a Anys jezdí po Dubaji v luxusních autech. Jsou chodící reklamou na rap

Rytmus, Ego a Anys jezdí po Dubaji v luxusních autech. Jsou chodící reklamou na rap
Zdroj: se svolením Matúše Zeťáka
HUDBA KONTRAFAKT
Uložit Uložené

Kontrafakt spouští předprodej dalšího společného alba. KF jako Rolls vychází u příležitosti 20 let existence kapely.

Kontrafakt spustil předprodej nového skupinového alba s názvem KF jako Rolls. Předobjednat si ho můžeš na stránce Ruka Hore, mezi fanoušky se dostane ještě před Vánocemi, kdy si ho všichni budou moci poslechnout i na streamovacích službách.

Doporučeno
Lajfr: Chtěl jsem dělat rapovou Českou sodu. Tvořím artpop, do letního klipu si místo modelky vezmu šarmantní babičku Lajfr: Chtěl jsem dělat rapovou Českou sodu. Tvořím artpop, do letního klipu si místo modelky vezmu šarmantní babičku 3. prosince 2021 7:00

Zároveň jsme se dočkali i pilotního videoklipu z Dubaje, kam kluci vycestovali před pár týdny, aby si odtud přivezli jeden z nejvkusnějších videoklipů letošního roku. Za hodně vděčí scenérii, která je pro potřeby rapových vizuálů jako stvořená. Nechybí ani odpočinek na jachtě a ježdění v luxusních autech. Autorem klipu jsou Goldy a Nikita Rublev, o produkci se postaral Shadex. Hudbu doplnil Nuri.

Nové album trojice z Piešťan vychází u příležitosti jubilea, protože právě v roce 2001 se trojice setkala a odstartovala cestu nejúspěšnější slovenské rapové kapely všech dob.

Domů
Sdílet
Diskuse