Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti TV Nova.
10. prosince 2021 13:30
Čas čtení 1:24
Sponzorovaný obsah

Dvanáctý měsíc zdarma. Roční předplatné Voyo nyní dostaneš s bonusem

Dvanáctý měsíc zdarma. Roční předplatné Voyo nyní dostaneš s bonusem
Zdroj: Pixabay/mojzagrebinfo, na voľné použitie
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Hledáš na co se podívat a chceš ušetřit peníze? Voyo přichází se speciální nabídkou, se kterou máš poslední měsíc neomezeného sledování filmů a seriálů zdarma.

Chceš sledovat neomezené množství filmů a seriálů bez reklam a omezení? Každý z nás potřebuje odpočinek po práci nebo škole a když je v zimním období počasí pod psa, často nezbývá než si uvařit čaj, natáhnout se na gauč a podívat se na něco, co ti zvedne podzimní a zimní unavenou a pošmournou náladu. Na Voyo můžeš sledovat širokou řadu snímků, v průběhu prosince navíc pořídíš roční předplatné za zvýhodněnou cenu.

Namísto dvanácti měsíců uhradíš jen jedenáct a dvanáctý obdržíš, jako bonus, zdarma. Už od srpna jsou navíc na tisícovkách prodejen po celém Česku k dostání vouchery ke sledování více než 2 000 filmů, dokumentů a seriálů na Voyo.  Speciální vánoční akce, která potrvá po celý prosinec, je tak dalším z mnoha kroků ke zpřístupnění nabídky Voyo co nejširším diváckým skupinám.
 

televize
Zdroj: Unsplash/Glenn Carstens-Peters/volně k užití


„Předplatné Voyo je ideálním vánočním dárkem, proto jsme se rozhodli nabídnout našim stávajícím předplatitelům a těm, kteří předplatné teprve zvažují – ať už pro sebe, nebo pro své blízké – možnost získat dvanáctý měsíc z ročního předplatného zdarma,“ vysvětluje ředitel marketingu TV Nova Jakub Strýček a pokračuje: „Následujících dvanáct měsíců bude navíc doslova nabito novinkami. Vedle neustále se rozšiřující prémiové nabídky českých i zahraničních filmů, seriálů, dokumentů a reality shows, chystáme uvedení celé řady projektů původní tuzemské tvorby pod značkou Voyo Originál, které budou dostupné exkluzivně na Voyo.“
 
Už v první polovině roku 2022 se předplatitelé Voyo mohou těšit například na minisérii Jitřní záře v režii Dana Wlodarczyka, kterou pro Voyo natáčí společnost Bionaut producenta Vratislava Šlajera, držitele Českého lva a mezinárodní ceny Emmy. Své premiéry na Voyo se dočká třídílná minisérie Iveta o počátcích kariéry zpěvačky Ivety Bartošové. Také za ní stojí zvučná jména, jako například držitelé Českého lva Matěj Podzimek v pozici kreativního producenta TV Nova a Matěj Chlupáček, producent společnosti Barletta.

Dalším Voyo Originálem připravovaným na příští rok je Národní házená – komediální seriál podle scénáře Michala Suchánka o partě odkvetlých šampionů a jejich snaze o návrat na sportovní vrchol. Novými příběhy bude pokračovat také legendární seriál Ordinace v růžové zahradě 2., jehož všechny díly od první řady lze na Voyo sledovat kdykoli bez reklam z jakéhokoli zařízení.

Chci předplatné
Voyo
Zdroj: TV Nova
Domů
Sdílet
Diskuse