Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
13. prosince 2021 v 6:50
Čas čtení 0:56
Ema Stanovská

Zaměstnanec CNN prý „trénoval“ nezletilé dívky, aby byly sexuálně submisivní. Hrozí mu doživotí

Zaměstnanec CNN prý „trénoval“ nezletilé dívky, aby byly sexuálně submisivní. Hrozí mu doživotí
Zdroj: Flickr/CNN Center, Atlanta, Georgia/volně k užití
NEWS SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

John Griffin vyznával „životní styl“, ve kterém jsou ženy podřízené a méněcenné vůči mužům.

V Connecticutu zatkli zaměstnance zpravodajského portálu CNN Johna Griffina za trojnásobný pokus o nalákání nezletilých dívek na „nezákonnou sexuální aktivitu“.

Obviněný podle CNN psal zprávy rodičům nezletilých dcer a pokoušel se je přesvědčit, aby mohl jejich dcery „trénovat“, jak být sexuálně submisivní. Obvinění hovoří i o incidentu, při kterém vykonával „nezákonnou sexuální aktivitu“ s devítiletou dívkou. 

Jedné ženě prý v červenci zaplatil přes 3000 dolarů, aby přiletěla i se svou dcerou do Bostonu, kde je vyzvedl na letišti a odvezl do svého domu. Nezletilou prý následně navedl na sexuální činnost.

BDSM dating, Fetish and Kink

Griffin měl podle dostupných informací placený profil na stránce „BDSM dating, Fetish and Kink“. V červenci 2020 na stránku napsal, že hledá „sexuálně submisivní“ a „otevřenou“ ženu. V soukromých konverzacích na několika online platformách údajně tvrdil, že vyznává „životní styl“, ve kterém jsou ženy podřízené a méněcenné vůči mužům.

Čtyřiačtyřicetiletý Griffin pracoval v CNN osm let. Mluvčí portálu řekl, že obvinění vnímá jako „hluboce znepokojující“. Obviněný má dočasně pozastavený výkon činnosti. Případ momentálně vyšetřuje FBI. Pokud bude Griffin shledán vinným, hrozí mu 10 let vězení až doživotí.

Domů
Sdílet
Diskuse