Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. ledna 2022 19:06
Čas čtení 2:12
Radim Šlechta

Ladislav Sinai se omluvil, sexuální kontakt s nezletilými odmítá. Vyhledá odbornou pomoc

Ladislav Sinai se omluvil, sexuální kontakt s nezletilými odmítá. Vyhledá odbornou pomoc
Zdroj: Thomas Habr
NEWS
Uložit Uložené

Moderátor Ladislav Sinai se vyjádřil ke kauze údajného sexuálního nátlaku na řadu žen.

Ladislav Sinai, který měl údajně vést nevhodné konverzace s dívkami na Instagramu, se v příspěvku na Twitteru omluvil za své jednání všem poškozeným. Podle doposud neověřených informací měl Sinai na Instagramu posílat dívkám nevhodné zprávy. Některá obvinění se týkala i nezletilých dívek, to ale moderátor popírá. Redakce REFRESHERu pracuje na ověření těchto svědectví. 

„Screenshoty konverzací, které se o víkendu objevily na Instagramu a obsahovaly moje soukromé, intimní zprávy, byly často vytrženy z kontextu a v několika případech zfalšovány. Přestože je naprostá většina konverzací několik let stará a často myšlena s nadsázkou, neomlouvá to, jak jsem se v minulosti v některých případech v mém vztahu k dívkám zachoval,“ napsal Sinai v postu.

Pro účely článku, který ke kauze připravujeme, sháníme osoby, které by byly ochotny se s námi podělit o svá svědectví. Ozvěte se nám na mail [email protected].

Své chování označil za nepřijatelné a omluvil se všem, kterých se jeho jednání dotklo.„Upřímně se všem omlouvám a chápu, že jsem mohl ztratit důvěru mnohých z vás,“ konstatoval moderátor. Uvedl, že vyhledá odbornou pomoc a pokusí se zjistit, proč v minulosti jednal tak, jak jednal. Chce také zjistit, co má dělat, aby se nic podobného znovu neopakovalo.

Domů
Sdílet
Diskuse