Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. ledna 2022 19:49
Čas čtení 0:45
Dominik Vetrák

Víme, kdy se začne natáčet 3. série Zaklínače. Nové části uvidíš dřív, než sis myslel

Víme, kdy se začne natáčet 3. série Zaklínače. Nové části uvidíš dřív, než sis myslel
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX ZAKLÍNAČ
Uložit Uložené

Henry Cavill se už brzy oblékne do brnění a začne zabíjet příšery.

Zaklínač je jedním z nejsledovanějších seriálů Netflixu a po druhé sérii můžeme s klidem na srdci říci i to, že jedním z těch nejlepších sci-fi/fantasy projektů streamovacího gigantu. Na druhou sérii jsme po premiéře té první čekali dva roky, ale primárně to způsobila pandemie.

Doporučeno
10 faktů o Orlandu Bloomovi, o kterých jsi (možná) neslyšel 10 faktů o Orlandu Bloomovi, o kterých jsi (možná) neslyšel 13. ledna 2022 9:30

Tvůrci tak měli i více času pracovat na scénáři třetí série, který dokončili už v prosinci. V lednu začínají přípravy na natáčení, přičemž samotné natáčení s herci začne podle portálu Redanian Intelligence, který pravidelně přináší zprávy ze zákulisí seriálu, již v březnu 2022.

Pokud se natáčení nepřeruší, mělo by být hotovo do konce podzimu/začátku zimy 2022, takže premiéry se zřejmě dočkáme nejpozději v létě 2023. Půjde tak o maximálně rok a půl dlouhé čekání po druhé sérii. Ještě předtím, někdy v létě letošního roku, by měl být uveden seriál Blood Origin, který zobrazí události v tomto světě na začátku konjunkce sfér, kdy se propojily světy monster, lidí a jiných ras.

Zaklínač
Zdroj: Netflix
Mohlo by tě zajímat:
Nejlepší romantické filmy na Netflixu
10 nejlepších filmů Toma Cruise
– V naší filmové databázi najdeš spoustu tipů na různé animované a jiné filmy z celého světa. Objevuj, hodnoť, recenzuj své oblíbené filmy.
Domů
Sdílet
Diskuse