Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. ledna 2022 22:47
Čas čtení 0:34
Kamila Šebestová

Britka si vytvořila 30 falešných instagramových profilů, aby dostala svého přítele za mříže. Nakonec za nimi skončila sama

Britka si vytvořila 30 falešných instagramových profilů, aby dostala svého přítele za mříže. Nakonec za nimi skončila sama
Zdroj: Unsplash/Solen Feyissa/volně k užití
NEWS VELKÁ BRITÁNIE
Uložit Uložené

Žena tvrdila policii, že ji její přítel chtěl pobodat nožem.

Britka Courtney Ireland-Ainsworth chtěla dostat svého bývalého přítele za mříže. Vytvořila 30 falešných profilů na Instagramu, přes které sama sobě posílala výhrůžky.

Následně se tvářila, že je poslal Louis Jolly, a ukazovala je policii, informuje portál Liverpool ECHO. Tvrdila, že ji bývalý přítel chtěl pobodat. Policistům tvrdila i to, že ji její bývalý partner sledoval, v důsledku čehož ho policie následně šestkrát zatkla. Za mřížemi strávil 81 hodin a domů odešel s elektronickým náramkem na noze. Když ho zatkli, přišel i o práci.

Doporučeno
Mladí Češi bojují za lepší sexuální výchovu. „Od návodu na první pusu se dítě dostane k tvrdému pornu,“ říkají (Rozhovor) Mladí Češi bojují za lepší sexuální výchovu. „Od návodu na první pusu se dítě dostane k tvrdému pornu,“ říkají (Rozhovor) 15. ledna 2022 7:00

Courtney Ireland-Ainsworth však její plán nevyšel. Policie přišla na to, že minimálně 17 profilů na Instagramu vytvořila sama Courtney. Při výslechu se přiznala k tomu, že obvinění na svého přítele narafičila.

„Podle Courtney ji její přítel obtěžoval. Vytvořila falešné zprávy, aby jí policie uvěřila. Chtěla, aby ji policie brala vážně,“ řekl prokurátor Paul Blasbery. Za falešné obvinění dostala 10 měsíců.

Domů
Sdílet
Diskuse