Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. ledna 2022 10:37
Čas čtení 0:29
Jakub Paulík

Baby Shark překonal na YouTube rekordní počet zhlédnutí, přehoupl se přes 10 miliard

NEWS
Uložit Uložené

Známá píseň překonala významný milník.

V listopadu předminulého roku se dětská píseň Baby Shark stala nejsledovanějším videem na YouTube. Nedávno se jí přitom podařilo překročit rekordních 10 miliard zhlédnutí. V době psaní článku má přesně 10 006 906 061 zhlédnutí.

Doporučeno
VIDEO: Nad Českem proletěl velmi jasný bolid. Byl skoro jasnější než Měsíc VIDEO: Nad Českem proletěl velmi jasný bolid. Byl skoro jasnější než Měsíc 14. ledna 2022 16:55

Baby Shark je známá anglická říkanka, jejíž úspěch se dostavil až po přezpívání mladým zpěvákem Hope Segoinem. Skladba je natolik chytlavá, že si ji lidé musí pustit víckrát za sebou. Pochopitelně, časem se stane pro řadu lidí velmi otravnou.

Dva dozorci v amerických věznicích jí dokonce „mučili“ vězně. Skladbu museli někteří z nich poslouchat celé 2 hodiny. Jejich advokáti tvrdili, že šlo o nelidské zacházení, s čímž však u soudu nepochodili, uvádí Vice. Podle zákona mohli dozorce obvinit jen z přestupku, a to z krutosti vůči vězňům.

Domů
Sdílet
Diskuse