Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. ledna 2022 15:18
Čas čtení 0:29
Viktor Kniš TASR

Ladislav Bašternák má ďalší problém. NAKA ukončila vyšetrovanie v kauze bytového komplexu Bonaparte, kde býval aj Robert Fico

NEWS
Uložit Uložené

Na Bašternáka podajú ďalšiu obžalobu. Tentoraz v kauze Bonaparte.

Daňový podvodník Ladislav Bašternák má ďalší vážny problém. 

Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry dnes ukončil vyšetrovanie v súvislosti s bytovým komplexom Bonaparte, kde je Bašternák obvinený. NAKA navrhuje podanie obžaloby a spis predložila príslušnému prokurátorovi Úradu špeciálnej prokuratúry, informuje polícia na Facebooku. 

ÚŠP zatiaľ nespresnil, či plánuje obžalobu podať na súd. 

„Prokurátor po preštudovaní veci rozhodne vzhľadom na rozsah a zložitosť spisového materiálu v primeranej lehote o ďalšom postupe,“ reagoval hovorca Generálnej prokuratúry (GP) SR Dalibor Skladan.

V inej ekonomickej kauze Ladislava Bašternáka v stredu podmienečne prepustili z väzenia na slobodu. 

V prípade daňového podvodníka nie je developerská kauza Bonaparte jediná, čelí aj obžalobe pre zločin krátenia dane a poistného v prípade neoprávnenej daňovej vratky súvisiacej s kúpou bytov v bratislavskom bytovom komplexe Five Star Residence.

Domů
Sdílet
Diskuse