Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
29. ledna 2022 v 14:34
Čas čtení 0:48
Ondřej Jarůšek

Nehoda na Novojičínsku: Jeden člověk přišel o život, další čtyři lidé utrpěli zranění

Nehoda na Novojičínsku: Jeden člověk přišel o život, další čtyři lidé utrpěli zranění
Zdroj: HZS Moravskoslezského kraje
NEWS POLICIE ČR
Uložit Uložené

66letý muž nehodu nepřežil, další čtyři lidé byli zraněni.

V pátek 28. ledna ve večerních hodinách došlo na Novojičínsku mezi Fulnekem a Bílovcem k tragické nehodě dvou osobních vozů. Navzdory snaze lékařů při ní o život přišel 66letý muž a další čtyři lidé byli zraněni. K nehodě došlo kolem 18:50, příčiny nehody se stále vyšetřují. O nehodě informovala policie a krajský hasičský záchranný sbor.

Doporučeno
Policie stíhá známé dezinformátory Janu Peterkovou a Patrika Tušla. Oběma hrozí pobyt za mřížemi Policie stíhá známé dezinformátory Janu Peterkovou a Patrika Tušla. Oběma hrozí pobyt za mřížemi 27. ledna 2022 v 11:25

Zemřelým mužem byl řidič auta značky Ford, druhé vozidlo značky Volvo řídila 27letá žena. V autě se včetně řidičky nacházelo pět osob, jedna z nich vyvázla bez zranění, spolujezdce museli hasiči vyprostit. „Ve volvu utrpěly zranění čtyři osoby ve věku od 15 do 23 let. Obě havarovaná vozidla policisté zajistili pro případné znalecké zkoumání,“ informuje krajská policie.

U řidičky volva byla provedena zkouška i test na přítomnost návykových látek, výsledky byly negativní. „Příčinu úmrtí u muže určí nařízená soudní pitva. Další okolnosti, příčiny tragické nehody šetří dopravní policisté,“ uvedla v tiskové zprávě mluvčí Pavla Jiroušková. Vozovka byla asi dvě hodiny neprůjezdná.

S žádostí o objasnění nehody se policie obrací na veřejnost. „Žádáme osoby, které mohly v danou dobu projíždět uvedeným úsekem komunikace, případně svědky nehody, nechť kontaktují policisty na lince 158,“ dodává Jiroušová. Lidé se mohou obrátit i přímo na novojičínské dopravní policisty na telefonním čísle 974 735 250.

nehoda
Zdroj: HZS Moravskoslezského kraje
Domů
Sdílet
Diskuse