Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
2. února 2022 8:16
Čas čtení 0:53
Radim Šlechta

Love is on the air: Mokrý orgasmus se v některých kulturách používal jako afrodiziakální nápoj

Love is on the air: Mokrý orgasmus se v některých kulturách používal jako afrodiziakální nápoj
Zdroj: Unsplash/Dainis Graveris/volně k užití
NEWS LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Nová epizoda podcastu LOVE IS ON THE AIR je tady.

Mnoho lidí říká, že neexistuje, mnoho říká, že ano. Je na čase, abychom ti vysvětlili, jak se to s mokrým orgasmem vlastně všechno má. A bude to víc než zajímavé. Už třeba proto, že v některých kulturách znamenal mokrý orgasmus bránu do vyššího vědomí. Naši moderátoři ti ale i řeknou, kde vzniká, co tekutina obsahuje a dostaneš i praktický návod, jak ho dosáhnout. Nová epizoda podcastu LOVE IS ON THE AIR je tady.

Do moderátorských křesel opět zasedla tvoje oblíbená dvojice – doktorka Nikita a docent Zach. Ti rozeberou téma mokrého orgasmu do posledního detailu a po poslechnutí této pětadevadesáté epizody LOVE IS ON THE AIR nebudeš potřebovat vědět nic dalšího.

Doporučeno
Pilulky, tělíska, pesary. Jaký typ antikoncepce zvolit a jaké problémy může způsobit? Pilulky, tělíska, pesary. Jaký typ antikoncepce zvolit a jaké problémy může způsobit? 10. prosince 2021 9:30

Posvítí si na to, jak se k takovému vyvrcholení stavěly různé kultury napříč historií. Některé jej totiž vnímaly jako něco posvátného, pro jiné představovalo bránu do vyšší úrovně vědomí. A třeba v Japonsku se tekutina pila jako afrodisiakum. U historie ale doktorka Nikita a docent Zach nezůstanou, proberou také složení, protože tekutina má v sobě hned několik zajímavých látek.

Od historie a biologie se ale dostaneme také k návodu, jak mokrý orgasmus vyvolat, co dělat v rámci psychiky a zjistíš taky, proč se jej více daří dosáhnout ženám po třicítce. Těm mladším ale může pomoci třeba jóga nebo meditace. Tenhle díl si prostě nemůžeš nechat ujít a poslechnout si ho můžeš přímo tady.

Domů
Sdílet
Diskuse