Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
4. února 2022 19:44
Čas čtení 0:43
Viktor Kniš

Tvůrci z Rockstar Games potvrdili, že pracují na GTA 6

Tvůrci z Rockstar Games potvrdili, že pracují na GTA 6
Zdroj: Rockstar
NEWS GTA VI
Uložit Uložené

Studio Rockstar Games začalo na Twitteru komunikovat informace o pokračování ikonické série Grand Theft Auto.

Společnost Rockstar Games v pátek přes sociální síť Twitter potvrdila informaci o tom, že pracuje na vývoji šestého pokračování ikonické série Grand Theft Auto. Zatím sice nevíme, jaký podtitul dostane, už dnes je však jasné, že probíhá aktivní vývoj. Více informací se fanoušci dozví, až bude hra připravena k publikaci.

Doporučeno
V únoru a březnu vychází hned několik adeptů na nejlepší hru roku. Tvoje peněženka nebude zvládat příval velkolepých her V únoru a březnu vychází hned několik adeptů na nejlepší hru roku. Tvoje peněženka nebude zvládat příval velkolepých her 2. února 2022 12:30

„S každým novým projektem, do kterého se pouštíme, je naším cílem vždy výrazně překonat to, co jsme dosud přinesli. S potěšením můžeme potvrdit, že aktivní vývoj dalšího dílu GTA je v plném proudu,“ napsali autoři na Twitteru.

Zároveň tvůrci poděkovali za podporu. „Nemůžeme se dočkat, až s vámi vykročíme do budoucnosti,“ vzkázali.

Fanoušci GTA čekají na další pokračování už velmi dlouho, od vydání pátého dílu uplynulo již více než osm let. Celkem se prodalo více než 155 milionů kopií hry.

Domů
Sdílet
Diskuse