Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. února 2022 9:18
Čas čtení 0:26
Ondřej Jarůšek

Manželé Paulovi na olympijských hrách prohráli s Kanadou 5:6, česká curlingová dvojice do semifinále nepostoupí

Manželé Paulovi na olympijských hrách prohráli s Kanadou 5:6, česká curlingová dvojice do semifinále nepostoupí
Zdroj: ČTK/AP/Brynn Anderson
SPORT ZIMNÍ OLYMPIJSKÉ HRY 2022
Uložit Uložené

Manželé Paulovi v napínavém boji podlehli Kanadě.

Manželé Zuzana a Tomáš Paulovi měli na Zimních olympijských hrách v Pekingu v neděli ráno nakročeno k další výhře, favorizovaná Kanada však po dramatickém závěru českou curlingovou dvojici zdolala po extra endu 6:5. 

Pro manžele Paulovi to bohužel znamená, že naděje na postup do semifinále se rozplynuly. Naděje na postup žily až do poslední chvíle. V noci na dnešek porazil česká dvojice tým z USA 10:8 a zdálo se, že před Paulovými podlehne i Kanada. To se ale naneštěstí nestalo a kanadská dvojice závěr zápasu ovládla.

Doporučeno
Program ZOH: Kompletní přehled všech soutěží s českou účastí Program ZOH: Kompletní přehled všech soutěží s českou účastí 4. února 2022 8:40

REFRESHER pro tebe připravil kompletní přehled všech soutěží s českou účastí. Kdy a v jakých disciplínách budou čeští reprezentanti soutěžit, si můžeš přečíst v našem článku.

Domů
Sdílet
Diskuse