Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. února 2022 12:10
Čas čtení 1:08
Vojtěch Vanda

Další změna: Prokazování se očkováním nekončí ve středu, ale až ve čtvrtek. Nejprve jej musí schválit vláda

Další změna: Prokazování se očkováním nekončí ve středu, ale až ve čtvrtek. Nejprve jej musí schválit vláda
Zdroj: FOTO TASR - Martin Baumann
NEWS OČKOVÁNÍ PROTI KORONAVIRU
Uložit Uložené

Ve středu se ještě budeš muset prokazovat certifikátem o bezinfekčnosti. Ohlášené zrušení opatření by mělo platit až ve čtvrtek.

Prokazování očkování bude platné i ve středu. Uvedl to server Novinky.cz s odkazem na sdělení mluvčího ministerstva zdravotnictví Ondřeje Jakoba. Ohlášený konec prokazování totiž ještě musí schválit vláda, což se stane právě ve středu. Opatření by tak mělo přestat platit až ve čtvrtek.

Doporučeno
Kanadské hlavní město zažívá masivní protesty. Ottawu zatarasil „Konvoj svobody“ Kanadské hlavní město zažívá masivní protesty. Ottawu zatarasil „Konvoj svobody“ 8. února 2022 11:04

Aby se člověk dostal do restaurace nebo do klubu, ve středu se ještě bude muset prokázat certifikátem. Tuto zprávu potvrdil webu Novinky.cz mluvčí ministerstva zdravotnictví Ondřej Jakob. Vzhledem k tomu, že zrušení opatření musí vláda projednat ve středu, nejbližší termín zrušení je až o půlnoci ze středy na čtvrtek. 

Domů
Sdílet
Diskuse