Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. února 2022 14:11
Čas čtení 0:42
Jakub Paulík

Channing Tatum, Brad Pitt a další hollywoodské hvězdy se představí v bláznivé komedii Ztracené město

Channing Tatum, Brad Pitt a další hollywoodské hvězdy se představí v bláznivé komedii Ztracené město
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY SANDRA BULLOCK BRAD PITT CHANNING TATUM
Uložit Uložené

Film se do kin dostane v březnu.

Spisovatelka Lorreta Sage (Sandra Bullock) ve filmu The Lost City (Ztracené město) napsala dobrodružný příběh, který zaujal bláznivého boháče (Daniel Radcliffe). Ten si myslí, že její knižní poklad skrytý v džungli skutečně existuje, a tak spisovatelku unese.

Doporučeno
Divákům berou dech v melodramatech i akčních blockbusterech, dokáží zahrát cokoli. Kdo jsou největší ženské talenty Hollywoodu? Divákům berou dech v melodramatech i akčních blockbusterech, dokáží zahrát cokoli. Kdo jsou největší ženské talenty Hollywoodu? 8. února 2022 16:30

Do džungle se s ní vydává i model Adam (Channing Tatum), který na jejích knihách pózuje jako neohrožený ochránce, ale ve skutečnosti opak je pravdou. Dvojice hlavních hrdinů se v průběhu filmu dostává do několika šílených situací, při kterých se už v předchozím traileru kvůli pijavicím svalnatý Adam svlékal donaha.

Po zhlédnutí upoutávky máme pocit, že by The Lost City mohl být skvělým komediálním úletem. Třešničkou na dortu z trojice slavných herců bude Brad Pitt. Ten ve filmu ztvárnil dlouhovlasého zachránce, který popírá zákony gravitace a nepřátele likviduje jednoho po druhém.

Film režírovali Aaron a Adam Nee, kteří natočili méně známou dobrodružnou komedii Band of Robbers. Na scénáři pracovali Dana Fox (Cruella) a Oren Uziel (22 Jump Street). The Lost City bude mít v českých kinech premiéru 24. března 2022.

Seznam nejlepších filmů herečky Sandra Bullock najdeš v naší filmové databázi.
Domů
Sdílet
Diskuse