Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. března 2022 15:17
Čas čtení 0:30
Dominik Vetrák

Vetřelec bude mít další film od režiséra Don't Breathe. V kinech ho však neuvidíš

Vetřelec bude mít další film od režiséra Don't Breathe. V kinech ho však neuvidíš
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Studia Disney a 20th Century Fox natočí nového Vetřelce pro streamovací platformu Hulu.

Filmový magazín The Hollywood Reporter přináší zprávu, která potěší všechny fanoušky Vetřelce. Filmová sci-fi série od režiséra Ridleyho Scotta, který natočil několik dílů a většinu produkoval, bude pokračovat novým filmem. Nebude však nijak propojen na předchozí Vetřelce a mělo by jít o samostatný, oddělený příběh bez pokračování.

Doporučeno
RECENZE: The Batman RECENZE: The Batman 3. března 2022 13:30

Nového Vetřelce natočí režisér Fede Alvarez, který natočil i remake Evil Dead z roku 2013 či thriller Don't Breathe z roku 2016. Alvarez zároveň napíše scénář, zatímco režisér Ridley Scott bude film produkovat.

Film bude natáčet hollywoodské studio 20th Century Fox, kterému patří značka Vetřelce. 20th Century Fox patří pod velké hollywoodské studio Disney, které vlastní dvě streamovací platformy – Disney+ a Hulu. Právě na Hulu uvidíme i nového Vetřelce. Do kina se film zřejmě nedostane. Více informací momentálně nemáme.

Votrelec
Zdroj: 20th Century Fox
Domů
Sdílet
Diskuse