Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. března 2022 17:24
Čas čtení 1:26
Vojtěch Vanda

Zahraj si v indie hře za ukrajinského farmáře, který sbírá ruské tanky

Zahraj si v indie hře za ukrajinského farmáře, který sbírá ruské tanky
Zdroj: Farmers Stealing Tanks/Pixelforest
TECH JAKÉ HRY VYCHÁZEJÍ
Uložit Uložené

Hra, která autorovi s přezdívkou ThrustVector9 trvala vyvinout týden, je návyková a fanoušci počítačových her ji opravdu ocenili.

Jak se v obležení všech těch nepříjemných informací o válce na Ukrajině odreagovat a zároveň s ní neztratit kontakt? Tvůrce her ThrustVector9 se se světem před dvěma dny podělil o svou hru Farmers Stealing Tanks, v níž hraješ za farmáře, který se snaží odtáhnout co nejvíce ruských tanků bez paliva k sobě domů. A až hru, která je zdarma, dohraješ, můžeš přispět na dobrou věc.

Doporučeno
RECENZE: Je Elden Ring nejlepší hra, jaká kdy vyšla? (Xbox Series X/PS5) RECENZE: Je Elden Ring nejlepší hra, jaká kdy vyšla? (Xbox Series X/PS5) 12. března 2022 9:30

Jak tvůrce uvedl, hra byla jasně inspirována neuvěřitelnými zprávami z opravdového bojiště, kde ukrajinští řidiči traktorů měli být viděni, jak odtahují ruská opuštěná vozidla z bojiště neznámo kam. ThrustVector9 kolem ní postavil celou akci, která je opravdu návyková.

Domů
Sdílet
Diskuse