Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. března 2022 13:42
Čas čtení 0:29
Dominik Vetrák

Seriál s ukrajinským prezidentem Zelenským je na Netflixu. Hrál v něm fiktivního prezidenta ještě předtím, než se stal skutečným

Seriál s ukrajinským prezidentem Zelenským je na Netflixu. Hrál v něm fiktivního prezidenta ještě předtím, než se stal skutečným
Zdroj: Pool/JS translation missing: pool/Getty Images Europe
FILMY A SERIÁLY NETFLIX VOLODYMYR ZELENSKYJ
Uložit Uložené

Populární vtipný seriál s prezidentem Ukrajiny o fiktivním prezidentovi Ukrajiny se už dá zhlédnout i na českém Netflixu.

Volodymyr Zelenskyj byl před politickou kariérou hercem a bavičem. Dokonce si zahrál fiktivního prezidenta v seriálu Servant of the People. Právě tento seriál je již dostupný i na českém Netflixu.

Musíš si ho vyhledat pod jeho celým názvem, ale je možné, že se ti stejně nezobrazí. Je možné, že chvíli potrvá, než Netflix nasadí seriál do katalogu úplně všech diváků, nebo jen nastala nějaká chyba. Některým členům redakce se zobrazuje, jiným ne. 

Domů
Sdílet
Diskuse