Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. března 2022 7:50
Čas čtení 0:58
Martin Adam Pavlík

Will Smith se veřejně omluvil Chrisi Rockovi za facku na udělování Oscarů

Will Smith se veřejně omluvil Chrisi Rockovi za facku na udělování Oscarů
Zdroj: Kevin Winter/Getty Images
FILMY A SERIÁLY OSCAŘI 2022 WILL SMITH
Uložit Uložené

Herec přiznal, že jeho chování bylo nepřijatelné.

Včera jsme tě informovali o tom, že Will Smith dal během 94. ročníku udělování Oscarů facku moderátorovi Chrisi Rockovi poté, co si dělal legraci ze vzhledu jeho ženy. Následně jsme vysvětlili, proč byla reakce herce, který tentýž večer získal svého prvního Oscara za film King Richard, tak přehnaná.

Doporučeno
VIDEO: Will Smith během Oscarů udeřil do tváře Chrise Rocka, protože vtipkoval o jeho ženě VIDEO: Will Smith během Oscarů udeřil do tváře Chrise Rocka, protože vtipkoval o jeho ženě 28. března 2022 7:08

Jada Pinkett Smith totiž trpí alopecií, tedy nemocí, která jí způsobila vypadávání vlasů. Incident se už navždy zapíše do historie Oscarů, jelikož se nic podobného během udělování prestižních cen nikdy nestalo. Facka také rozdělila veřejnost i filmovou obec do dvou táborů. Zatímco část lidí Smithe podpořila za to, že se zastal manželky, jiní ho odsoudili za to, že to bylo nevhodné a neadekvátní řešení.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Will Smith (@willsmith)

Třiapadesátiletý Smith se omluvil filmové Akademii během děkovné řeči, moderátorovi však ne. Nakonec však vydal veřejné stanovisko na svém Instagramu, kde to napravil.

„Násilí ve všech svých formách je jedovaté a destruktivní. Mé chování na včerejším udělování Oscarů bylo nepřijatelné a neomluvitelné. Vtipy na můj účet jsou součástí práce, ale vtip o Jadině zdravotním stavu jsem nesnesl a reagoval jsem emotivně,“ napsal herec na sociální síť.


„Chtěl bych se ti veřejně omluvit, Chrisi. Byl jsem mimo a to, co jsem udělal, nebylo správné,“ napsal dále Smith. „Také bych se chtěl omluvit Akademii, producentům programu, všem účastníkům a všem, kteří to sledovali po celém světě. Chtěl bych se omluvit mé rodině i rodině krále Richarda,“ dodal s lítostí čerstvý držitel Oscara.

Domů
Sdílet
Diskuse