Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
5. dubna 2022 10:13
Čas čtení 0:49
Radim Šlechta

Britney Spears napíše knihu memoárů

Britney Spears napíše knihu memoárů
Zdroj: Wiki Commons/loveyousave/volně k užití
NEWS BRITNEY SPEARS ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Spekulace potvrdila sama americká zpěvačka Britney Spears, která na Instagramu uvedla, že píše knihu.

Britney Spears píše knihu. Své fanoušky na ni láká v příspěvku na Instagramu, který ale již teď není dostupný. Britney tak potvrdila spekulace, které se šíří americkými médii. Podle zpěvačky se bude jednat o memoáry, ve kterých se bude zabývat událostmi, které doposud nebyla schopná vyjádřit. Informovala o tom BBC.

Britney byla až do listopadu minulého roku v opatrovnictví svého otce, který kontroloval většinu aspektů jejího života, včetně financí, ale také navštěvování jejích synů nebo partnerský život. Psaní knihy byl podle zpěvačky způsob, jak se s traumaty vyrovnat. 

Další podrobnosti o vydání nejsou prozatím potvrzené. Podle serveru Page Six je ale Britney dohodnutá s nakladatelem Simon & Schuster. Server toto uvádí s odvoláním na zdroje blízké nakladateli. Podle hrubých odhadů by měla zpěvačka za knihu dostat 15 milionů dolarů. To představuje podle Page Six nejdražší nakladatelův projekt po kontraktu s Obamovými.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Britney Spears (@britneyspears)

Spears má zároveň spory se svou matkou a sestrou. Se sestrou vede veřejné spory kvůli knize, kterou o svém životě a o Britney napsala. Dílo Things I Should Have Said popisuje životní příběh, včetně všech strastí i vztahu se zpěvačkou. Za věci zachycené v knize ji v minulosti zpěvačka obvinila ze lží a z vydělávání na cizím jméně.

Domů
Sdílet
Diskuse