Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. dubna 2022 11:31
Čas čtení 1:35
Vojtěch Vanda

Selena Gomez: Na internet nechodím již 4 a půl roku. Jsem teď šťastnější

Selena Gomez: Na internet nechodím již 4 a půl roku. Jsem teď šťastnější
Zdroj: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic
ZAJÍMAVOSTI DUŠEVNÍ ZDRAVÍ SOCIÁLNÍ SÍTĚ ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

V rozhovoru pro Good Morning America se zpěvačka s 310 miliony followery na Instagramu přiznala, že odchod z internetu jí výrazně změnil život k lepšímu.

Selena Gomez se vyhýbá internetu již 4 a půl roku, uvedla zpěvačka pro Good Morning America. Je to jeden z prostředků. jakým si udržuje své duševní zdraví v pořádku. V rozhovoru, kde společně se svou matkou Mandy Teefey a Daniella Pierson mluvily také o platformě Wondermind, kterou spoluzaložily, a která má uživatelům poskytnout prostor „každému, kdo má city“.

Doporučeno
Selena Gomez plánuje ukončit kariéru, cítí se nedoceněná Selena Gomez plánuje ukončit kariéru, cítí se nedoceněná 10. března 2021 21:26

„Na internetu jsem nebyla 4 a půl roku,“ uvedla v rozhovoru Gomez, podle níž jí toto rozhodnutí kompletně změnilo život. „Jsem šťastnější, přítomná. Více komunikuji s lidmi. Rozumím, jakou má internet moc a je mi jasné, že se ve vícero směrech podílel na zlepšení světa. Já však své informace, které jsou pro mě opravdu důležité, zjišťuji skrze osoby v mém životě nejbližší,“ řekla.

Domů
Sdílet
Diskuse