Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. dubna 2022 12:43
Čas čtení 0:41
Eduard Starkbauer

Ed Sheeran zveřejnil videokliip natočený v Kyjivě jen pár dní před ruskou invazí. Zisk dá na pomoc Ukrajincům

Ed Sheeran zveřejnil videokliip natočený v Kyjivě jen pár dní před ruskou invazí. Zisk dá na pomoc Ukrajincům
Zdroj: Jeff Spicer/Getty Images
HUDBA ED SHEERAN VÁLKA NA UKRAJINĚ
Uložit Uložené

Na remixu písně 2step se o rapovou část postaral atlantský Lil Baby.

Ed Sheeran zveřejnil videoklip remixu písně 2step, na kterém se podílel raper Lil Baby. Videoklip dvojice natáčela podle CNN jen několik dní před zahájením ruské invaze na Ukrajinu. Zpěvák uvedl, že veškerý zisk z YouTube věnuje ukrajinským uprchlíkům prostřednictvím organizace DEC (Disasters Emergency Committee's).

Píseň 2step se nachází na ostatním zpěvákově albu „=“, které vyšlo ještě minulý rok.

Doporučeno
Čeští rappeři nechtějí udělat nic, pod co by se nedokázali upřímně podepsat. Scénu si hodně hlídají, říká producent Čeští rappeři nechtějí udělat nic, pod co by se nedokázali upřímně podepsat. Scénu si hodně hlídají, říká producent 23. dubna 2022 7:00

Na začátku videa k písni se objevuje text, ve kterém Ed Sheeran píše, že Ukrajinu během natáčení navštívil poprvé, nicméně on i jeho celý štáb se zde cítili mimořádně vítáni. „Ukrajina je hrdá a odolná země a jsem šťastný, že jsem tu mohl natáčet videoklip.“

Ve videu vidíme britského zpěváka během nočních městských scén v šedé mikině a černém kabátě, jak se prochází městem. Videoklip je plný tanečních sekvencí a vizuálních triků, které si hrají s kyjivskými budovami.

Ed Sheeran vystoupil koncem března i na charitativním koncertu na podporu Ukrajiny v Birminghamu, během něhož zahrál své největší hity. Organizátorům akce, kde si zahráli i Codplay či Camila Cabello, se podařilo během večera vysbírat 12 milionů liber.

Domů
Sdílet
Diskuse